Citiraj:
Autor Kruno M
Odlično izgleda.... slično bi i sebi radio. Kakve ti je boje zid, žut? Šta je ova bijela kutijica , trafo? Jer vidim da oni prodaju kao adapter, si ti to na ebayu isto uzeo?
Kupio bi ja od tebe ostatak trake, al meni će svjetlo ići iza gips ploće 30cm sa svake strane veća od tv-a, pa mi treba više.
|
Zid je kivi zelen

Da potreban ti je adapter, DC na 12v. Na slici je trafo, ne obaziri se na njega

bacam sve G9 halogenke vanka i ugradjujem LED.
Ti ces raditi floating wall? To mi je bila prvotna namjera, prije jedno 5-6 godina.
Srecom zena me odgovorila i zahvalan sam joj jer kao sto je kolega sodom rekao HT je "never ending story",
a ja sam svoj nadogradjivao pa jedno 5 puta u 5 godina i svaki puta radio drugi raspored.
Da sam TV zakuco unutar rigipsa u floating wall ... bila bi mi pusiona, vrlo brzo bi ga morao razvaljivati.
Imas na AV forumu vrlo dobrih konstrukcijskih rjesenja sa opseznim pictorijalima pa si pogledaj prije gradnje.
Ovo mi je jedan od ponajboljih rjesenja.
Samo onaj ko bude koristio ta bozicna svjetla, treba biti svjestan da se griju do jaja i svakako treba potraziti alternativu u ledicama!
Citiraj:
Autor sodom
Dali to ima primjenu ili je čisto estetika?
Na slikama izgleda relaksirajuće 
|
Nema neku bitnu funkciju, sem recimo estetike i toga da mi je puno ugodnije gledati tv uz backlight.