View Single Post
Staro 05.12.2011., 18:50   #677
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
lag se dešava u prosjeku jednoj od 100 partija . Da ovisi o hostu. Da host onda ima prednost radi navedenog. I da li je to strašno ? Ne nije.

I kakvi crni argumenti? To da se ponekad pojavi lag? To je argumentiranje? I onda se od toga sklepa jedan video?
Meni se prije čini da autor videa ima problem sa konekcijom i/ili portovima. Jer ja i masa drugih igramo a , vidi vraga , laga gotovo i nema.
I malo OT: zvuči kao da su mu kanabinoidi bliska stvar.
A što se tiče kako je "nekad bilo u MP" dobro znam jer sam igrao Doom u mreži i preko modema 14 400 i null modem kabela u mreži.
I danas je i bolje i nije bolje. Izgubila se jednostavnost i brzina , zbog brda varijabli ubačenih u MP igre , ali , s druge strane , pak , dobro je , jer se dobilo na dinamičnosti i zabavi.
Dok su te dve komponentne donekle ujednačene , ja zadovoljan.

@zen_sux , isprika , nisam skužio da aludiraš na probleme prisutne u BF3.
Druze ne znas o cemu pricas. Ne ne dogadja se jednom u 100 partija nego je taj code anti laga prisutan u svakoj partiji. I uvijek netko izvlaci deblji kraj. Ne, host nema vise prednost kao u mw2 zbog drugog sistema koji je implementiran u igru.

Sistem koji je sada implementiran je takav da igraca sa boljom konekcijom degradira u neku ruku tako sto mu dodaje odredjni iznos delaya da bi ga "izjednacio" sa drugim igracem koji ima losiju konekciju (ping)

To se tocno moze osjetiti ako se pusti torrent dok se igra. Odnosno kada se igra na dedicated serverima toga nema. Znaci opet ponavljam da se ne radi ovdje o pingu koji naravno uvijek bolji na DS nego na P2P. MW2 nije imao takav problem, odnosno u najgorem slucaju bi se mogao tek primjetiti protiv hosta koji je imao slabu konekciju.

Uostalom da ne ispadne da je to izoliran problem, Svi sistemi su zahvaceni sa time i IW je rekao da postoji problem i da rade na patchu.
poltergeist je offline   Reply With Quote