View Single Post
Staro 05.12.2011., 16:52   #29
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Inace, burko, mac za dj laptop je jako korektan odabir jer je ipak njegova izvedba hladenja i izdrzljivost puno veca u naparenim i zadimljenim klubovima. Vidao sam obicne laptope koji se zbog neodrzavanja zblokiraju usred fakin kluba. Naravno, stariji laptop ali to je to, manje problema sa svime. Plus sto lijepo izgleda i neki programi su dostupni z
samo za os .
jest vala, jabuka ne krepaje........
no mozda se nismo skuzili, blesavo mi je sto je garant taj laptop tako postavljen (najvjerovatnije od same vlasnice) da jednostavno vristi - vidi mene, ja sam tu . nisam niti ja pobornik jabuke, ali nisam niti pljuvatelj, svakako da u neku ruku su apsolutno dominantni naspram PCja, no nadovezao sam se na ajfone i slicne "gadžete" i pokazivanje...... u tom konteksu.

Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Znači, ako hoću biti geek girl, moram samo fensi mobitel ili gejfon nabavit.
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Lastane, jesam li geek ili ne? :/
odgovoris na pitanje, pa ga postavis . vidis i sama koji opis ocito zadovoljava geek zenka (najvjerovatnije i muski, kad bi vidli sta razor radi valjda bi ga spalili na lomaci.........), stoga - imas ajfon ili tako neki gadget s kojim se sepiris okolo i kao slucajno ostavljas pokraj kave/kutije cigareta, slucajno se kao sjetis bas vidjeti sto ima novo na tipa vecernjem listu online ili bas te zanima prognoza za petak, a danas je ponedjeljak?
mislim, iako doma imas 20-22-24" neki tanki monitor, imas xyz kantu od kucista i misonju i tipkovnicu, i nikako ti nije hitno bilo onda u tom trenutku to gledati, ali je bas spica i ima ljudi? i nema veze sto si za 45 minuta doma, jer tebe bas mora zanimati vrijeme u petak?

ako se vidis u gornjem opisu barem malo - da, po svim uvrijezenim opceprihvacenim pravilima ti si - geek. ovo ostalo sto si nabrojala je manje vazno........

Burko je offline   Reply With Quote