Citiraj:
Originally posted by |RRSAF|Mad_Duke
3dČmark. kaj ti hoces, ako cemo usporedjivat 6600 i 6800 seriju je vise nego dobar, pogotovo jer se radi o istim driverima.
Kakve veze ovo ima sa autima? :clap:
"Ali takt jezgre na le je puno prenizak"
Takt jezgre na 6600GT je brzi od takta 6800 Ultre, pa kaj sad?
"A kaj se tiće sabirnice. 6600GT ima bržu memoriju"
Znas kaj cu ti reci, da razlika u memoriji izmedju mojih 880 i 1200 nije uopce tako velika. Jos je k tome moja 256 bit.
|
to Prpić, baš si ljepo napiso.
All this is madness
Ajde Konan vrh ove diskusije bi bio kad bi ti donio neki test iz Zanziby države ili nekih svojih Extra Hyper pouzdnih izvora koji će reći kako 6600GT razbija 6800Ultru-jer ima veće freqv.
po tebi bi možda 9600XT bila bolja od 6800 serije zbog veće freq jezgre..
kaj misliš kak to da moja GT ide na veće freq od dosta Ultri, a Ultre imaju bolju memoriju 1.6ns , a ja 2.0
i kaj misliš da je onda moja GT bolja od Ultre- ja natučem 5440(istina malo me ostatak guši)ali puno Ultri dobije ne Def. oko 5200
Lord Clockan na jedva malo boljim freq. dobije oko 6000markova
Jebote, kak je krenulo, morat ćemo ti još kojih 100tinjak puta reć da 6800 ima 256bitnu memoriju da bi ti to možda svatio, a 6600 128
mater mu, kad se na LE digne voltaža ta kartica dobije masivan BOOST, a 6800 čipovi podnose veće voltaže
pa zašt onda nebi digo napon, i dobio ogroman dobitak u svemu?
Joj Konan ako se bojiš prčkat po kartici,ako te strah,ako ti se prstići tresu kad sišćeš 'DEL' da bi digo volte u Biosu,ako te jeza hvata, kad aktiviraš Coolbits, ako piškiš u gaće kad rabiš Coolbits-
zaključak rasprave je jasan- Konan će uzet 6600GT i to je to, mirno ćeš pajkiti kaj nećeš morat dizat napon, i svi ćemo živjet sretno i zadovoljno.
Mislim da je ovdje sve rečeno, i mislim da se ovdje neće više diskutirat o ovom Bullšitu iza kojeg očito stoji samo Konan.(i neki njegovi testovi u kojima kao maxOCaju a ustvari bez napona to nije nikakav MAX, tak da su ovi testovi u neku ruku priče za malu djecu)