Citiraj:
Autor zen_sux
Fps-ovi i serveri iz 2001e had it right,
gdje je poslo krivo da 100x skuplji naslovi 10 godina poslje budu pusiona po ovom pitanju???
|
Pa to se i ja pitam. Istina da je UT bio katastrofa čim bi ping bio veći od 60, ali ipak, bolje to nego ove anti-lag budalaštine. Jasno, problem je u pingu, ali pogrešno je mrljati oči ljudima sa hitboxevima i anti-lagom. I još se usude nazvati ga
anti-lag
Citiraj:
Autor ivan77
Rekao je veliki Viperus.......podijelio karakteristike.....napisao povijest bolesti
neću ili ne-ću po novom "pravorijeku"
|
Pa jesi li pogledao snimku? Treba li ti još argumenata koji dokazuju da ovo ne valja?
U dvije trećine borbi sa drugim igračima jedan od njih ima nepoštenu prednost. Mene osobno ljuti kad se ja loše pozicioniram, ili kako već zeznam, a svejedno pištoljem ubijem igrača sa sačmaricom iz blizine, jer sam ziher da bi me ubio da je sistem napravljen kako spada. Da ne spomijnem da katkad možeš sa snajperom napraviti lead shot i svejedno nekako dobiti kill.
Isto tako dođe lagger sa jednom crticom, meni tek dolazi u vidno polje, umrem instantno, a na killcamu on prođe kraj mene, okrene se i puca me u leđa nekih 5 puta.
Prihvatljivo je recimo da od 5 metaka šta idu na tebe ti vidiš bar 3 ili optimalno 4. Svih 5 vidiš na LAN-u, ali to je već druga priča. A ovdje se zna desiti da u najgorem slučaju igra previdi 7-8 metaka.
Citiraj:
Autor zen_sux
Izvukao potpuno krivi zakljucak iz moje recenice, nitko te nije pozivao
(rjesenje: ironicno se osvrcem kako MW3 nije jedina igra s takvim problemima i kukam kamo sve ovo ide).
|
Ma pusti ga, ironija ti nije za intelektulano ne nadarene