ja imam x10 mini pro pa te mogu upozorit da to nije mozda najbolji izbor za gospodju

iz jednostavnog razloga sto zene vole prckati/gledati, a ovaj mob nije bas za to..
mislim jest, al nije bas komforan..
da su pol incha napravili veci ekran, bila bi posve druga pjesma..
iako, ja sam zadovoljan.. meni mob sluzi prvenstveno za pozive i poruke.. tipkovnica je odlicna, tako da se pise super brzo i lako, a i defaultna on screen "klasicna mobitelska" tipkovnica je dobar nacin.. ja koristim better keyboard (ako se ne varam) i moze se tipkati i tako relativno dobro, u horizontali jos bolje..
sto se tice ostalih karakteristika, mobitel ima sve sto treba imat.. za povezivanje ima sve, kamerica iako je 5 mp nije neka extra kvaliteta kao sto bi ocekivao, al je oke..
drugi minus je sto su dosta skrtarili sa resursima, pa mob ima samo 600 mhz proc i nekih 200 mb meme, al to je dovoljno za nekakvo normalno koristenje..
baterija je takodjer slabiji dio, traje 2 dana.. prakticki ga svaki dan piknes pol ure na punjac..
ugl.. ja sam mobitel uzeo zato jer izgleda kao mobitel - po dimenzijama i po tome sto ga mogu stavit u dzep, i jer mi treba mobitel, a ne mini laptop..
svejedno sam mob nakrcao sa svime i upalim navigaciju koji put, igo treba nac za odredjenu rezu, dok copilot radi bez jebenti i nekako ugodniji izbor, upalim kakav speedometar da vidim prosjecnu brzinu od a do b za foru, upalim live timing kad je f1 i takve gluposti..
i mobitel meni fino izgleda, dobar feel u ruci, ja sam sony ericsson "fan" pa..
uglavnom, ukratko - moj savjet je vise ne jer vjerujem da ce falit ekrana..