View Single Post
Staro 05.12.2011., 12:46   #145
fluidni
Registered User

Datum registracije: Nov 2011
Feedback od Prestigio-a

S obzirom da sam netom nakon update-a zapao u probleme, koji su naknadno riješeni, poslao sam poruku putem forme na stranici uređaja, danas sam dobio odgovor koji glasi ovako:

Good day,

Необходимо произвести диагностику устройства. Для этого Вам необходимо обратиться в Авторизованный сервисный центр. Список здесь: http://prestigio.com/support/service.xhtml?ALL_P=1
При себе необходимо иметь Фирменный гарантийный талон, документы о покупке.

At 28/11/11 23:9 you wrote:
Dear Madame or Sir, I have just tried to upgrade my PMP3084B to the latest version of FW (3.0.3) and tablet after upgrade is "bricked". I can not turn it on, my PC does not recognize the device any more. Any solution?

Sad, kao da mi svi govorimo ruski . Inače, ova verzija (3.0.3) je pomalo nestabilna, mislim da krivo čita potrošnju baterije (2 dana uz min.upotrebu potroši 20% a onda u pola sata 20%), nije u stanju vidjeti skrivene mreže (ver.2.1.15 si samo dodao SSID mreže i odmah se nakačiš), neke aplikacije poslije update-a krenu se gasiti (Fb i Accuweather).
Nije mi jasno kako se pristupi root-u uređaja, sad ti onemogućava pristup, do verzije 2.1.15 je to bilo lako. Dugmad za skrolanje u 3.0.3 skoro i da nemaju funkcije, u par dana upotrebe ne znam kad sam ih koristio. Uređaj poslije restarta ponekad traži novu kalibraciju TS-a.
fluidni je offline   Reply With Quote