Tema: Suđenje
View Single Post
Staro 21.03.2005., 19:12   #15
knezigor
Premium

knezigor's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Re: Re: Suđenje

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Govorim o forumašima.
I o tome kako je prije bila spika da Dinamo pobjeđuje samo zato jer je klub iz Zagreba, da je politika u tome, da ovo, da ono...

A sad kad Dinamo puši-onda su šupci.
Kaj se onda to toliko promijenilo???
Politička garnitura je više-manje ista, love je bilo, itd...

Gdje su sada oni koji su srali o kupovini sudaca, o Zagrebu kao centru moći (kao-zato je Dinamo bio prvi i sličnom???)

.....
Dobro Jelc....
Nemoj odmah pi*dit...
Pa svi smo mi uglavnom skloni bolje vidjet tuđe greške, nego svoje (u to se računa i "kupovanje" sudaca...)
Ja sam Dinamovac od rođenja, ali kad je ono Rijeka trebala bit prvak - tak sam navijao za njih, jer mi se tadašnja garnitura u Dinamu nije sviđala - no na toj odlučujućoj utakmici Dinamo je stvarno bio bolji i (tu utakmicu) zasluženo pobjedio...

Pusti sad one papke (mislim prvenstveno na navijače) kaj od muke što im klub gubi optužuju politiku, suce, korupciju....

Svi oni koji su realni; i pogledali su dvije - tri tekme i suparničkog kluba mogu ako su fer reči: OK dečki igraju bolje i zato su i pobjedili...
Ak si gledal ovu zadnju Dinamovu tekmu, sigurno ćeš ukoliko si realan reči da je Slaven igrao pametno, a mi ko papci iz treče lige...

I svaki pošteni torcidaš ili kaj ja znam tko će reči da ako je netko bolji i pobjeđuje da je to OK i pošteno....
Kad je prošlih sezona Dinamo bio prvak nitko mu (pošten) nije mogao prigovoriti da je dobio bodove na suce i podmičivanje, jer su fakat igrali kako treba - ovo sada????

Da znam da je trenutno riječ o Zagrebu, ali da su oni Hajduku uvalili dva komada, baš bi me zanimalo koji bi sudac dosudio tri jedanaesterca za Hajduk..... Branili su se skoro cijelo vrijeme, a u tako važnoj tekmi se to tako ne radi....
Što da je pomočni sudac previdio neko zaleđe (što je realno i događa se i u Engleskoj, Njemačkoj, Španjolskoj...) i da su tako primili gol... opet bi bio kriv sudac i bez tog jedanaesterca!!!!
Dečki dragi - treba igrati NOGOMET I BITI BOLJI pa te ni jedan sudac nemre toliko pokrasti...
Neoboriv dokaz - DINAMO godina '82/'83 (ako se ne varam...)
knezigor je offline   Reply With Quote