04.12.2011., 23:43
|
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
config
Citiraj:
Autor .Delboy
za sve one koji zele prebaciti ovaj router u ethernet mode tj. da se onaj lan4 port spoji na neki vanjski modem ili na mrezu pa da sluzi kao voip gateway ili nesto slicno, stavio sam configfile za to ali onda router radi samo u ethernet modu znaci za prebacit nazad na adsl napravite backup starog pa ga kasnije ponovo ubacite kad vam treba adsl.
|
postoji li negdje još ovaj configfile? - tamo gdje je bio ne može se skinuti... našao sam danas, sinoč mi se veljda spavalo
mislim da mi to nedostaje...jer mi LAN4 ne radi kao WAN i zato mi (vjerujem) ništa ne radi...
moj fw je 4.3.52.21.01,
ima li još koji način za uključiti WAN? - da li je to prebacivanje na annex a - nije, vidim danas,
našao sam ethernet file, ubacio i sve je bilo ok, prepoznao je odmah vezu za internet, IP je bio 192.168.2.1.
ugasio sam DHCP server, ruter se restartao.....i sada mu ne mogu pristupiti...ranije kada sam gasio DHCP server IP bi mu bio 192.168.1.1,
što sam onda promijenio, no sada nije ta adresa....???
stavio sam IP scanner da preskenira, i našao je nešto na 192.168.2.1., vjerovatno ruter, ali ne mogu pristupiti...........
šta mi je za činiti? 
Zadnje izmijenjeno od: men4bet. 05.12.2011. u 20:43.
|
|
|