View Single Post
Staro 21.03.2005., 18:33   #141
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Buduci da dosta igram wow malo da bacim neka svoja razmisljanja na papir.

Igram Alijansu kao Paladin i napadam Hordine igrace uvijek, pomazem svojima besplatno, evo jucer sam dao jednom magu 80 silka dabe. U guildu nas ima 50-tak dosta se suraduje i tako. ali horda mi je nekako sto se pvpa tice orgaziranija. nikad neces vidjeti da jedan igrac horde odbija pomoci drugome u Pvp kao da to nije njegov posao. evo primjera horda napada stromwind, duskwood, lakeshire ubijaju kolju nitko nikome ne pomaze svi izbjegavaju. ja udem u oggrimar i sakrijem se u jednoj kuci. jedno 20 igraca sustavno pretrazuje grad a onda kad otkriju gdje sam, zapale camp fire ispred kuce i pocmu urlati da izadem ishod tog dogadaja je ja bjezim preko krovova 50m dok me ne sasjeku .

onda igra je jednako teska za sve. mozes ti biti glupi rus koji nezna A engleskoga, mozes imati 5 godina ma doci ces do lvl 60 mozda tjedan dana iza mene ali ces doci. mislim kad vidim koji kreteni igraju, s kakvim debilima se nalazim, koji nemaju pojma o nicemu a lvl su 40 pitam se pa cemu se trudim.