sta se tice icelibrary stvarno mi ok radi, jedno 5 dana sam cekao da skine sve sa scrapera , ali kad skine onda je stvarno milina kad mos ko covik procitat o cemu je film, cijelu bazu od oko 12500 filmova prebaci u movies i onda kroz filtere od glumaca do zanra ili godine filtriras. plugin je meni stabilan. jedina mana je sta u pocetku neznas stas gledat koliko toga ima

Filmovi su svi obicno sa "imenom i prezimenom" tako da subtites addon radi bez problema a ne kao kod navi-x. meni je jedino pukla baza serija radi neke greske tako da sam vratio jedan stari backup ali bez baze icelibraray tako da sada ponovno skidam bazu, i onda cu sve izvest za backup. inace nisam jedino primjedio da mi dobro radi auto update baze icefilms, pa obicno u postavkama icelibrary napravim update i onda skeniranje baze filmova posebno iz xbmc, obicno bude to oko 10 filmova dnevno tako da netraje dugo. Icelibraray ima i mogucnost za tv serije ali njih nisam stavio da mi skida jer njih imam dovoljno na disku sta pratim.
"DAl postoji nacin da se ogranici obim sadrzaja? npr da mi samo favorizirane sadrzaje unutar IceFilms-a smjesti u moje XBMC librarys?"
za ovo ti neznam, kod mene neradi pustanje favoritesa, Zabiljezim filmove u favorite, međutim njihovo pustanje icelibarary ne hvata, pa se sa tim nisam bas zamarao.
samo slijedi ova uputstva iz prvog posta i nebi trebalo bit problema
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=109572
s tim da obratis pozornost na patch da ti omoguci postavljanje filmova u mymovies libraray
:
2) Patch your executable with a patcher:
Windows users can use this patcher to make XBMC able to recognize movies:
XBMC patcher
The patcher is tested with and supports the current stable release, 10.1 “Dharma”, but will probably work on the nightly builds as well.
- Download the patcher and unpack it to the installation directory of XBMC, the folder where you find XBMC.exe.
- Right click on the patcher and choose to run it as administrator.
- The patcher will create a backup of your XBMC.exe named XBMC.bak and then patch your XBMC.exe.
Use the patcher on your own risk. You shouldn't be able to screw anything up with the patcher but if you do, I won't take any responsibility for the screw up. If you insight in what the patcher does then you could look at the soure code which is provided in the zip-file as well.