Citiraj:
Autor Ziiky
Nabaci malo tehnikalija, specifikacija, koje komponente si upotrijebio za htpc, koje za HT, koji media centar koristis ako ga uopce i koristis.
|
HTPC (Mozart) kućište je prazno

razlog tome je što 2 metra od TV-a sa desne strane stoji cijeli stroji složen pod "Moj PC" pa bi mi to sve samo dupliciralo i kompliciralo trenutni setup. Mozart tako čeka neke buduće dane kada će sve ovo biti u drugom prostoru pa ću ga onda ići popunjavati

PS. nema media player softvera, koristim KM player.
Dakle reciever je naveden a prilično je jasno i koji su zvučnici u pitanju. Sve naprijed je od B&W-a (dobro znana sinergija sa Rotelom koja mi se dopada od prvog trenutka kada sam ju imao prilike slušat). Frontovi su DM603S1, Centar je CC6, Sub je AS6 (30cm jedinica). AV stalak Rondo Vision.Naponska letva je REV Supra-Line. Stražnji su Technicsovi sateliti koje ne mislim mjenjati u trenutnom okruženju jel sam na stražnjem zidu malo ograničen sa mjestom pa ne želim glomazne zidne stalke i velike kutije. Kad se to promjeni onda ću uzeti nešto iz serije 6 na stalke odostraga.
Od budućih upgradeova HT sistema vjerojatno će biti neki novi TV veće dijagonale (na slici je 40 inča, pucam na 55). Naravno ovo nije sastavljeno preko noći niti sam zagrijan za HT od jučer, primjerice zadnja zamjena u sustavu je bilo Pioneerovo AV pojačalo koje sam kupio prije 9 godina. Tako da je to uvijek neverending story
Citiraj:
Autor Ziiky
Posto vidim da si HT postavljen ispred prozora; da li ti danje svjetlo predstavlja problem? Navlace se roletne?
|
Uglavnom gledam navečer, kad mi se baš zalomi da gledam po danu onda obavezno idu rolete...daju apsolutni mrak