View Single Post
Staro 21.03.2005., 14:18   #47
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Sky
.....
Da se razumijemo, tor, ti si na*ebao zbog raznoraznih genijalaca koji su namjerno išli kuriti komponente da bi dobili nove i bolje. O tome sam razgovarao sa ekipom i oni su odlučili prekinuti takvu praksu zamjene starih komponenti sa modernijima. Tim sistemom bi oni mogli staviti ključ u bravu.
Ma gledaj ... NARAVNO !

Samo kaj nas ima par koji smo dobri i vjerni kupci.

Ja sam kupoval tamo komponenata HOHO, za firmu, za bratića, za njegovu curu, za buraza, za ......

Poznam dečke .... itd.

Zbog toga i takove vijernosti zaslužujem određeni status. Kao osoba koja slobodno uzme par HDD-a doma i isproba ih. Uzme koji mu paše. Otvoriti škatulju MBO-a i vidjeti kaj ima unutra ... etc.

Ekipa kaj tamo dođe i uzme gotovu konfu - tu nema kruha.

Tor spada u VIP kupce. Jeltem bolesnike . Tha pa nismo mi tu šmrkljivci koji idu lemati HDD da krep, pa za 80 Gb HDD tražiti 160 na ime garancije . Realno - ako Tor nije spizdil kutiju ili nekaj slično - treba mu se izaću u susret u ime dobrog poslovanja.

Jebiga - u dućan dođe žena koja kod nas kupuje duže vrijeme i zadovoljna je. Puknu je zatvarač na hlaćama nakon 7 dana. Shit happends. Popravili hlače u roku od 2 dana i uz smiješak i ispriku ubacili bluzu po volji. Žena oduševljena, nama garantirana stalna mušterija.

Kupca se treba potplatiti. Pitajte stare trgovce KOJI ZNAJU JAKO DOBRO !!! Kupcu se ide niz dlaku maksimalno. Dakako usput ga opereš za dobru lovu, ali bitno je da si i ti i kupac zadovoljni. njima je trošak zamijene MBO-a recimo 800 Kn. Dobitak od toga - Torova zahvalnost i vjernost nije opipljiva odmah, ali u roku od par mjeseci se itekako vidi financijski učinak jedne male geste.

MORA postojati granica između obićnog kupca i onog koji kontinuirano ulaže u spomenuti dućan. Kako se ulaže u npr. inventar, tako se isto ulaže u kupca, jerbo i moje zadovoljstvo košta. Realno Links je skuplji od HG i Ve-Mila u mnogim stvarima. Jedino kaj ih je do sada vadilo je susretljivost. Kada to otiđe ... odlaze i kupci.

Tanka je linije između zadovoljnog i bivšeg kupca ....
Paske je offline   Reply With Quote