View Single Post
Staro 03.12.2011., 15:13   #852
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
izgleda ko' da je pijan-mrtav covjek, samo da ne padne .

nego, ok, spanjolska je prakticki favorit, s talijanima smo uvijek odigrali dobro, irska......... svakako je A skupina ispala najbolja, nasa nekako druga najbolja gdje biti, jer uz englesku i francusku u cetvrtoj bas da bi se provukli........ nebi rekao.

a B skupina, tu zaista pojma nemam sta ce biti. daleko je euro, njemci sada jesu definitivno favorit, ali danci, portugal, nizozemci....... pa to su sve zemlje koje su godinama prvi vrhu. no svakako tri zanimljive skupine + jedna gdje je manje vazno tko ide dalje.

i da, molio sam tko zna sta kad su ostale tri kuglice, a ono njemacka, italija i engleska, da izvucemo talijane. jer mislim da bi nas englezi opet natamburali, njemci isto tako..... dobro je ispalo kako je moglo .

Burko je offline   Reply With Quote