Citiraj:
Autor Šole
Pa normalno da bi ukoliko je dobar klan. Moglo bi se reći da smo i mi kao klan sa TS-a ali nas ima svakvih i dobrih i lošijih i neki put su dobri lošiji ... Sve zavisi protiv kog bi igrali. Ima tu puno faktora, pa i sam si na TS-u i znaš i sam kad bi igrali ajmo reć najbolji od nas da bi klanovi isto imali problema sa nama.
|
Uff.Ne znam baš.Kod nas nema baš previše 'pokornih', valjda imamo takav mentalitet.Da bi se izabrao squad leader trebali bi biti izbori, ono demokracija.
Čisto zato što netko ne voli da mu naređuje netko jer misli da je bolji od dotičnog i ne zna pretrpjeti par minuta gaženja po ponosu.
Samo ću reći da sam neki dan (zna tu čovjek s foruma) imao kup protiv ThermalTake klana i ne da su nas izgazili, pregazili, satrali, sašili, razbili, nokautirali, već demolirali, uništili i pokopali.
Znači,
možda je jedan iz našeg tima imao jedan prokleti kill, svi ostali smo završili na 0/10 +.Ne da su nas pokosili na startu, nego su se poslije zabavljali s nama i uništavali nas little bird-om koji je, btw, imao stealth i ecm jammer.
Ne možeš mu baš ništa.Do AA nema šanse da dođeš jer te odmah ubije, itd.
A da ne spominjem da smo sat i pol prije toga dogovarali tko će s kim biti u squadu, te koji će sqd spec i klasu svaki pojedinac u svakom squadu igrati.
Tako da, iskreno i bez uvrede ikome, ali zaista sumnjam da bi netko imao problema sa nama.
Bar ne nitko sa ESL-a.
A i da stvar bude bolja, kada pitam da zaigramo neki clan war ili nešto protiv nekog tima, vi ste uvijek protiv, nekima je to glupo, neki su lijeni.
Ne znam u čemu je problem, s obzirom da su serveri unranked, ne piše vam se u statse.
Eto, ako hoćete poboljšati timsku igru, mogu srediti nešto.
Dogovorimo se sutra sve, bacim par prijedloga (bez da me Striko njubara

banna ), jerbo još večeras palim noćnu pa sam dva dana slobodan.
EDIT: Joj da, jednom su igrali i Neo, Triumph i čini mi se Deadman (?), pa eto...neka vam kažu kako je to (još je onaj team bio meh za ove).A i potvrdit će RS_Burnout aka Tarrget_J4nde.