ja kupujem puno u linksu al kupujem puno i po drugim ducanima, recimo da u links odem najmanje jednom na mj i ostavim 1000kn u prosjeku, al to ne znaci da drugi ducani ne postoje kupim tamo di mi je najjeftinije ili di ima tocno ono sta trazim. je u linksu mi daju da si uzmem kuciste pa ga u servisu rastavim i malo poslusam i to mi puno znaci i onak nekako je frendly atmosfera dojdem i znam vec neke ljude tamo i ljepo je da te prodavac za po imenu i da te ljepo pozdravi svaki put kad dojdes al da me sjebu za nesto jednom nebi me tak brzo ili u najboljem slucaju tak puno vidli. ko sto sam reko i ja sam probo mjenjat maticu tamo 8kda3+ za dfi rekli su da nemoze i dobro nije me puno naljutilo jer ima u njihovom pravilniku da mjenjau za drugi porizvod samo u roku 7 dana, a proslo je 3 mj. cak sam dobio novu plocu bez da su oni od uvoznika (hgspot) dobili potvrdu da je ploca nesipravna. svi ducani imaju svoje dobre i lose strane stvar je samo dal se mozes naviknut na lose. Hgspot ima super reklamaciju sto se mene tice daju ti uvijek sve i dosta brzo, ve mil ima male cjene, links frendly pristup. stvar je tvog izbor jer ti si onaj koj ima izbor gdje i kako kupovat