Dosad sam iskreno razočaran igrom. Evo omanje liste problema koja sam imao ja ili prijatelji s kojim sam igrao.
Origin ne radi
Igra se ruši zbog zvuka
Igra se ruši zbog Ea servera
Igra se ruši jer je patchana

Odjednom .exe has......... i crni ekran
Svakakvi trokuti i slicni efekti sto je patch popravio i driveri novi su stabilizirali
Ogroman broj cheatera kojima iz nekog razloga nakon što ih uhvate vraćaju account....
Nebalansiranost oruzja i onog glupog svjetla koje te i na kilometar zna zaslijepit
Većina mapa je da oprostite - go*no. S time da recimo na onoj mapi : nešto canals grafika mi izgleda najruznije od svih mapa a u biti mi ima najmanji fps.
Destruction je 3 puta lošiji od onog u bad company 2
Ponekad zvukovi nestaju.
Ako čovjek zna letit treba sto stingera za ga skinut.
Neka vrsta "interpoliranja pinga" ili kako su to nazvali, uglavnom igra predviđa gdje ste na protivnikovom pc-u ali u konačnici je produkt to da ne čujete i ne vidite prvih par metaka koje netko ispali i čini se da vas je ubio prvim metkom ali nije samo vi na vašem kompu to nevidite. Tako isto kad pobjegnem iza zida a lik me ubije..... lag lag lag.
Mislio sam da je bad company 2 najbolja igra na pcu i tako su me nabrijali s onim trailerima o destructionu a ono čorak. Plati mirko expanziju da bi vidio ono što je trebalo biti odma u igri. Probao sam od modern warfare-a tri singeplayer i moram priznat da je stostruko bolji od ovoga a inace ne volim cod. Multi nisam imo prilike i zao mi je cisto da usporedim kakvi su. Ali po enginu vidim da ima dosta stabilniji framerate cod i nema onog čudnog osjećaja s mišem.
Btw polažem velike nade u to da će je u narednih par mjeseci dobro zakrpit.
Zaključak: Upališ sruši se i tako tri puta. Spojiš se na server ekipa koja loše igra i nekoordinaro (što je u svakom fps ako nije teamspeak ali ok) ubije te cheater 10 puta zaredom i još ti se ruga, sve dok ne dođe admin i ne banna ga, Odjednom ako nije rubberbanding jest obicni lag, i dobro je. Sof 1 je imo razrađeniji gameplay bez laga.