View Single Post
Staro 02.12.2011., 20:52   #591
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
govorna navigacija ?!
za tih par autocesta i cestica nije potrebna ni karta (postoje putokazi i putokazi za utovare/ istovare) takve "sitnice" ubijaju igru... u tome i je jedna od čari tog posla... da lutaš i da se snalaziš !

imaš love za upgrade ?! ako nije neka finta u igri sa kupovinom teritorija ili da nemaš prijašnje upgradeove za dijelove ili si kamion upgrejdao do kraja. ili recimo ako imaš naknadno ubačen kamion/ mod mislim da ih je masa koji se ne daju dalje nadograđivati, nego daju max odmah !
ako nije do toga, sačuvaj svoje save-ove, eventualno modifikacije i reinstalliraj
Ma moja je greška što nisam naveo da je dečko gotovo pa sljep ima 5% vida, pa on vidi otprilike kud vozi, ali ne vidi na mapi, pa sam mislio možda postoji neki patch ili neke za govornu navigaciju. U stvari fora je što u on baš i nema puno igri na izbor pa mu ova izgleda super, a iskreno da se mene pita ja sam vidio i bolje.
Inaće što se tiće upgreda to sam rješio jer sam instalirao prvo bio neki patch koji mi očito nije dozvoljavao da radim upgrade kad sam reinstalirao igru, a s njom naravno i patch mogao sam upgradati, ali mi nije jedna stvar jasna kad ja dovezem teret on meni automatski odmah odabere drugu prikolicu koju da prikvaćim. Radi se o German truck simulaton-u, šta nebi ja trebo iči ono po gradu pa odabirati određene vrste prijevoza poslje i goriva?
Hvala.
hrcfaca je offline   Reply With Quote