Citiraj:
Originally posted by tor
Pa naravno...nisam pi... da me podmite s dva svjetleča ventilatora. Ovo je stvar principa, ne novaca ili dobitka. Nemaš beda.
|
Aha, a da te podmite sa jednom s.939 pločom?

Zeka, ali mi je čudno vidjeti najvećeg propovjednika Linksa na PCEXu da se tako okrene protiv njih...
Da se razumijemo, tor, ti si na*ebao zbog raznoraznih genijalaca koji su namjerno išli kuriti komponente da bi dobili nove i bolje. O tome sam razgovarao sa ekipom i oni su odlučili prekinuti takvu praksu zamjene starih komponenti sa modernijima. Tim sistemom bi oni mogli staviti ključ u bravu.
Ono što ja ne kužim je kad si već nezadovoljan sa pločom, zašto nisi prodao tu koju si dobio/ćeš dobiti sa reklamacije i mirna Bosna? Jer gle, oni novu ploču koja se vrati sa reklamacije ne vode kao novu niti mogu dati garanciju u punom trajanju.
Ali opet, mogli su ti kao velikom i dobrom kupcu izaći u susret...
@ Gabre : Slažem se, napravili su traljav posao na servisu, znam jer sam i sam vozao taj komp tamo-amo. Što se tiče nezamjenjivanja napajanja i grafe...tu se isto nisu baš iskazali, ako ništa, bar za ispriku što si sa novim kompom, kojeg su oni slagali i "testirali" imao tolike putešestvije.
@ Codiac : hehe, ti nikad ne propuštaš priliku pljunuti na Links, a?

Daj se javi kad si na faksu da napokon popijemo onu kavu.