View Single Post
Staro 21.03.2005., 02:02   #33
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by Tooma
ma viruj u sta god oces dok ti to pomaze spavat po noci
IT suport ti je ko AntiVirusni alat, dok ga plačaš imaš pravo na update i svu moguću zaštitu, kada prestaneš, prepušten si sam sebi ... naučit ćeš još si mlad.

Da im maknem sve što im je na fixnom IP na public sheru ? Mislim ja im to nisam složio neka im makne ko im je to stavio i kome su platili da im to "stavi", meni nisu platili NIŠTA, bio sam dovoljno pristojan da sam im to napomenuo (BTW 4 puta sam dolazio i niti jedan dolazak i odlazak nisu platili (a ONI su zvali MENE, ne ja NJIH) i složi sam im kao demonstraciju znanja e-mail mašinu da im barem mailovi rade za HVALA. (inače niu primali mailove već dva tjedna)). I BTW firma koja ima onako ugrubo oko 1.500.000 kuna neplačenog softwera na kompovima TEBI krade kruh, još sam bio dovoljno pristojan da im nisam ovdje javno spomenuo ime ... da mirno spavam, mada radi posla većinom spavam danju ... i da ja jesam ULTRA Profesionalac. Svaka firma, svako ministarstvo, svaka agencija to zna zato me zivkaju kada ime je panika ...

Nego da se mi vratimo se temi ... ostali ignorirajte ovi 4 ili 5 postova ... ili neka se izbrišu po potrebi ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote