View Single Post
Staro 21.03.2005., 00:48   #38
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
>>>>Jebiga ... kupac polako prestaje biti ovca i ZNA što želi za svoje pare. Takav kupac je najgori, takav kupac je naporan, takav kupac ždere živce i ide ti na kurac. Od takvog kupca se živi, jerbo se takav kupac VRAĆA !!! <<<<

Samo se nadam da ovo nije jedan od onih topica di ce odredjena osoba u ovom slucaju tor (tor neam nista protiv tebe i kada te vidim platim ti pivu zbog ovog posta ) dignuti buku i pizditi i onda kada mu uvaze reklamaciju i "poklone" npr "napajanje" sutjeti ko picka jer su se oni time ispricali tj kupili su tu osobu ko kurvu da suti.

Neka se nitko nenadje uvrijedjen gornjim postom ali eto jednostavno nisam mogao sutjeti. Jer je meni pravda vaznija od svega.

Imho i meni osobno ide na kurac ta "susretljivost" sa kupcem kada je to nista vise vec pjesak u lice eto. Kao sto sam rekao IMAO sam problema sa linksom i rekao sam kupovati cu tamo di mi je povljnije jer ruku na srce links nije najpovoljniji u linksu kupujem stvari koje nisu drugdje ili nisu drugdje jeftinije i gg.

Eto nadam se samo da ce oni koji sljepo tupe za neku tvrtku da je Bog otvoriti oci i raditi ono sto je za NJIH najbolje

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote