View Single Post
Staro 01.12.2011., 17:12   #3
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova
Evo ovako, spojih plazmu na PC sa 10m HDMI kabla (kabel ide direkt u grafičku pošto ima HDMI izlaz) i pustim film i zvuk ima na zvučnicima od PC-a, ali ne i na TV-u (ili obratno)... -u postavkama za zvuk (na PC-u) mogu birati ILI da zvuk ide na zvučnike od PC-a ILI na TV, ja bi htio obje opcije uključene, kako to? Nema nigdje opcije gdje mi nudi to ''Realtek HD Audio Manager'', šmrc, please help.
To što ti želiš je neizvedivo na taj način...ne može i jedno i drugo istovremeno...ako isključiš zvuk na matičnoj onda ga prenosiš preko hdmi izlaza na grafičkoj kartici što će ti poslužit samo određenim svrhama...npr. gledanje filma...ali onda zaboravi zvuk na pc zvučnicima.
E sad da li postoji neki drugi način da dobiješ zvuk istovremeno na oba zvučna uređeja vjerojatno je moguće,ali s tim nisam experimentirao pa bilo dobro da neko kaže jer i mene interesira.
Btw...nije mi jasna svrha koju želiš postići ? Čemu zvuk istovremeno na tv-u i pc-u ?

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
bixsy the king je offline   Reply With Quote