20.03.2005., 23:14
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Originally posted by syss
da se ja vratim na svoj mali tutač koji kupuje evo sad za koji dan na ljeto kad (i hope so) potpišem za stalno u firmi.
niti imam vozačku, vozio sam u životu valjda 4 puta auto, ali zato imam koju u glavi.
golf tdi - golf je stvorio čudne slike u našim glavama i zato jako drži na cijeni, zato se i jako jako krade (jedan su nedavno ukrali frendu ispred nosa i dobio je palačinku u guzicu... našo ga zapaljenog nekoliko dana poslije) etc. tdi... kaj kad ode turbo?? do you know kolko košta turbina??
treba malo pomnije promislit prije takve kupovine... zakaj accent? nemam pojma da iskreno kažem, sviđa mi se (sort of), motori im idu do 500 hiljada bez frke, nisu skupi za održavat, malo troši sa svojom jadnom konjažom etc.
stari ima mazdu 626 2.0 brijem 99g. prva liga kola... samo su dijelovi dosta skupi, ali se ne kvari nikako.
za xsaru sam čuo da je elektronika veće katastrofa kompletne klase, tako da ništa... megan isto dolazi u obzir, ali se priča da su francuzi skupi za održavanje, 306 mi je oke uglavnom... sam bi ja to najrađe u nekom salunu, jer oglasniku vjerujem ko staroj babi.
naravno koji god da uzmem prije ide na temeljitu pretragu kod mehaničara i limara.
|
turbinu da sjebes trebas bit idiot ili ak ti nekaj uleti u "latice" onda se potrgaju!
a nova turbina ti ne kosta puno (samo turbina ne cijeli kit), a ak ti crkne turbina javi se imam 3 komada u garazi  bas od G4
|
|
|