View Single Post
Staro 01.12.2011., 12:49   #3463
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor spep Pregled postova
Nije problem zaguglat,zašto se uvijek nađe netko tko kaže "google je tvoj prijatelj" ali zvati hrvatsku administraciju i pitat jesi li dobio pravi broj i tražit uslugu, ne kažem da tu nema uslužnih i ljudi spremnih na pomoć ali sad im je sigurno ludnica i ići tražit nekom liku paket - što kupuje ako nezna ni adresu točno napisat a nezna ni da li je dobio pravi broj.
Drugi put će pazit što radi i pazit koju adresu piše.
Poziva od carine za par kuna koliko hoćeš dobio ali svi odmah završe u smeću a brojeve ne zapisah.
Zahvala Tomy B.
ak si imao broj pošiljke, a reko si da ti je paket 3 dana na carini onda pretpostavljam da si ga imao.

Nazoveš broj od pošte 0800 303 304 i kažeš da te zanima šta je sa tvojom pošiljkom i oni će ti pomoći.

ja sam prije par tjedana isto imao problem sa napisanom krivom adresom na paketu, nazvao taj broj, čovjek mi dao drugi jer je paket bio na carini, nazvao tamo rekli da je paket već otišao na dostavu, nazvao ponovo prvi broj i reko da je paket na dostavi dao im adresu i čovjek mi dao broj od nadzornika dostave za moje područje. kontaktirao njega i oni mi ispravili adresu.

A isto tako sam mogao ovdje postaviti pitanje i čekati na odgovor.

Je da sam natelefonirao ali sam to sredio u par poziva.

Eto sam sam htio podijeliti svoje iskustvo sa tim brojem.

zgmmax je offline   Reply With Quote