View Single Post
Staro 01.12.2011., 11:37   #3882
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Sta ste vi ozbiljni ?

Commo rose je najbolji teamplay utility u povjesti MP FPSova....

Neki nisu igrali Bf2, neki jesu ,al mu nisu dali puno sanse (sta je ok jer je bio jako tezak za ufurat se bez ekipe/klana), al ko ima preko samo par stotina sati -zna da je Commo rose vezao igru u cjelinu....onaj ko nije fakat ne bi trebao upustati preduboko u debatu.

Funkcionira 0.3 sekunde duze od Q tipke -a opcija je bilijun vise. Daje opcije za komunikaciju s ostatkom tima ne samo squadom ili nekom preko puta od koga nesto trebas.

Mozda ide Q na medica, al sta kad istog nema u blizini (ok, prije ove debilane od autoregena).

Nedavno sam bacio jednu BF2 za stare dane, ubijem dvojicu prije mosta na Karkandu, al sam na 9% heltha, nigdje nikoga, stisnem/Q/"medic!"... neko mi odgovara "comming ", za 9 sekundi dolazi medic u dzipu, baca medipack, i odvozi se dalje. Ja Q"tnx", lik:"no problem champ".
Ček, ti želiš reći da ekšuali koristiš commo rose u BF3?
Hrabro, i optimistično moram priznati.

A za BC2 style "Q-anja" - nitko ti nije morao biti u blizini.
Medic ili assault je mogao biti iza drugog brda, vidio bi mu ikonicu, "nanišaniš" ga, stisneš Q i opet bi dozivao dotičnoga
(nije da bi isti došao, niti se previše obazirao, ipak ima K/D ratio to maintain, ali opet )

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 01.12.2011. u 11:44.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote