Citiraj:
Autor estugarda
Očito je prošlo tako da se pokazalo da je ROM nestabilan kao i 3.0.4 koji ima dobro kalibriran TS, ali je skroz nestabilan (smrzava se).
|
Evo da dam kratki osvrt na verziju 3.0.3. Uređaj s ovim FW koristim tri dana i moj je zaključak da radi brže, na momente uglađenije, uz određene nedostatke. S obzirom da sam radio na instalaciji aplikacija baterija je relativno brzo iscurila. U sporedbi s 2.1.15 mnogo brže troši bateriju ali i brže vrti aplikacije. Čini mi se da dugmići za skrolanje slabo ili nikako ne rade, istina, nisam imao priliku da duže probam ovu funkcionalnost a i češće sam koristio TS. Kao što sam spomenuo u prijašnjim postovima, uređaj sam morao resetovati nakon instalacije v.3.0.3 a to sam još jednom bio prisiljen uraditi, uređaj se smrznuo i nije bilo druge pomoći. Također, jučer se dogodilo da mi se iz nekog razloga blokirao wifi, s obzirom da sam se igrao nekim aplikacijama koje sam potom deinstalirao moguće je da su one uzrokovale ovaj problem uz pomalo nestabilan FW. Rješenje je bilo u reset-u (a do tad sam već bio prilagodio tablet svojim zahtj.

)Ono što me je iznenadilo jeste instalacija app LauncherPro i izvrsna osjetljivost TS primjenom ove aplikacije, ogromna razlika u primjeni Prestigio interf. i LP interf., kao da se radi o dva različita uređaja, kao što developeri LP app kažu, radi uglađenije. I dalje sam imao problem pokretanja Skype-a (kao i na verziji 2.1.15), zatvaranje i prestanak rada app. Facebook radi brže, book reader je lošiji nego na v.2.1.15 ali to je stvar ukusa. Homescreen v.3.0.3 je krcat ikonama, neke sam obrisao pa poslije nisam mogao naći, zanimljiv je widget clock/weather/rss koji dolazi po defaultu ali vizualno me nije dojmio, i ovo je subjektivna stvar.
Zaključak je...ukoliko nema pretjerane potrošnje baterije (na koju sumnjam) ostao bih pri ovoj verziji.