View Single Post
Staro 30.11.2011., 15:46   #675
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Normalno da dobiva visoke ocjene kad su rpg-ovi dosad spustili kriterije na mizeriju, s tom kritikom ne kazem da je skyrim los, vec vrlo dobar i fali mu jos puno do odlicnoga.

Gdje je developerima bila pamet da naprave mamuta (glupava troma zivina koju bi sjekira posred cela trebala smaknuti) da bude 10x jaci od zmaja (ultimativna, mudra, stara i inteligentna "zivotinja" koja je velika prijetnja humanoidima u igri).
Ja sam dobil dojam da bi se humanoidi u igri prvo trebali bojati divova i mamuta a ne najezde zmajeva, pa nakon toga zatrpati ulaze lokalnih spilja da uklone egzistencijalne strahove....
Menu, inventory, nacin biranja spelova/oruzja u borbi, biranje itema i samo craftanje je djelo priglupog 12. godisnjaka a ne ozbiljnog tima....

Sama igra je zabavna, mada nista epskoga do lvl 19, ja bar nemam nikakvog osjecaja da postoji neki visi cilj, mada je i samo lunjanje po mapi i interakcija s okolinom prilicno zanimljiva.
Poseban + su knjige(opet), zagonetke, random eventi po mapi (fallout-wild wasteland) i (mini)bossovi, kaj je jedini razlog zasto je ta igra vrlo dobra a ne prosjecni srot.
Overclock je offline   Reply With Quote