Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.11.2011., 10:16   #1423
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
a onda ti mene ideš učit o pojačanjima šasije. Kul

@Baja - znam ja to
Bez brige ti budi sto se tice pojacanja navario sam se ja slicnih projekata i auta (ipak mi je to profesija prije kompjutera ).. Sto se tice konkrentog BMW problem s zadnjim mostom znam sve o tome i da mogu te uciti jer to mi je struka. Srecom moj BMW je izasao taman nakon tog problema (10mj 2000 je bio prvi upgrade koji to rjesava s tim da je 330 imao to rjeseno u startu kad su skuzili na 328 sto se dogadja ). Ja konkretno pricam o nekim modelima, recimo kocka 316 i 320 sestak nisu imale iste mulde tj. 320 je imala jace mulde bez obzira sto su na izgled oblikom iste tako da ubacivanjem jaceg motora u 316 nisi dobio bas isti auto - o tome ja pricam . Buraz mi ima DRIFT kocku sa 328i (iz e36) pa znam koliko je samo tu bilo kemijanja/pojacavanja/prepravki da se to poslozi ako treba i povari di treba da se ne raspadne u prvom zavoju .

Ako se nismo razumjeli OK ali bit ce ti bolje ako ne budes toliko "nabrijan" na forumske razgovore misleci da bas ti sve znas najbolje i da nitko nema pravo u nicemu osim tebe jer nikad neznas tko je s druge strane . NHF ali previse si zabrijao.