View Single Post
Staro 20.03.2005., 19:27   #9
Trek
Premium

Trek's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by mjusic
ovako, malo sam gledao po netu i dosta se ljudi zali na ove ploce.

updateao sam bios ali jos nisam igrao nista. Javiti cu ako ne bude pucao vise.
Dali se taj bug moze ispraviti novim biosom ili ne?
Dali se moze dici garancija na to?
Jesu li iste maticne novije proizvodnje bez tog buga?

@ Trek: Mozes li mi molim te dati neki link gdje si to procitao o vcoru i dali se ovime sto si naveo odstranja bug trajno ili kako.

tnx man
problem je ko sto sam reko na 1.x plocama, di sam procito? pa dio sam pokupio sa AOA foruma a dio sam shvatio... imam tu plocu par mjeseci pa sam naucio kako dise najbolji bios ti je 16/7/2004 ovi noviji su za k. uglavnom probaj ono sta sam ti reko kad izlazis iz biosa i stisnes save to comos cim stisnes enter pricekaj pola sekunde i ugasi napajanje na 2-3 sekunde i bit ce rock stable kolko sam skuzio nastje problem u bios čipu koj nekad pri bootu zbog nekog glupog razloga ne ucita dobro podatke, e sad kad ugasis napajanje on stane i napravi cold start u kojem sve cita tocno. ja sam imo recimo situaciju da mi se komp budio na 1.3 ili 1.2 V a namjesteno 1.65 i jednom sam slucajno ugasio psu i skuzio da se voltaza drzi. ugalvnom od tad svaki put kad mi voltaza pocne tak ludirat ugasim upalim napjanje i radi. neko ce rec da imam lose napajanje al ja cu rec da sam prije imo čufteka 350 a sad anteca 350 i isto sve vrjedi tako da ovaj trik pali.