I eto nam Power Joce, moguce prvi primjerci u dezeli
Pospan sam ko tuka i nemam snage ni volje otiskivati se u dubine kucista, te raditi session za Syssa, Jelca i sve one koji popljuvase vako velebno pomagalo
O kutiji nema ni rijeci! Newegg ih je doslovno gologuze pobacao u najlon s jednim jedinim prospektom! Ali ne cudi me, jer i dalje ima status kao da ga i nema u prodaji.
Izrada zbilja izgleda jako dobro. Vrlo precizno podesavanje uz ponesto glupasto inicijalno izvlacenje teleskop dijela. Ono sto mi se cinilo da fali od pocetka, sad sam i potvrdio kao odluku za vlastorucno dodati. Naime, PowerJoci samo treba jedan maleni "prsten" koji ima s donje strane lagani magnet. Takvih prstena ima na nekoliko mjesta gdje lociram egzoticnije navoje i sarafe. Tako da ce s time dobiti super visinu, ali i adekvatno usidravanje. Ne kuzim zasto se sami toga nisu sjetili? Magnet su mogli odmah dole staviti a ne suplje dno ostaviti. No dobro.
Oni koji su se upecali na vaznost mog lupetanja... naravno da je ovo glupost = Hahahahahaha
Ali zbilja je precizno napravljeno i veseli me puknuti ispod oteze karte. Posebno za ono sto cu testirati i slagati sljedecih tjedana. Eto, dok ga za ovaj ili drugi vikend ne puknem, toliko od mene.
Nakon lociranja tocnog magneta, tocnog na milimetar, ponovo se pitam: zAsTo se toga PowerColorci niste sami sjetili?
Jer sad je fino stabiliziran magnetom odozdole, a samim time s obe strane bolje fiksiran.