Citiraj:
Autor BojanZD
Svejedno, koja još igra ima toliko problema zbog tako banalnih stvari.
Izmjena jezka je osnovna stvar-a ovdje ispala hebena nauka!
Kupi igru koja je poluproizvod, skini patch koji je niš koristi, skini fix za taj isti patch..do koje granice ide hebačina u zdrav mozak?!
Prodali nam pola igre,ako i toliko!!
Znam, sve se ovo provlači kroz ovaj topic,al nemogu izdržat da ne pljujem malo, zaslužuju!
|
Ajde ne lupetaj bezveze, kojeg pola proizvoda. Da si preorder Red Orchestra 2 kao ja i hrpa druge ekipe znao bi sta je pola proizvoda. Istina BF3 ima svojih problema, ali meni bar se igra apsolutno nikad ne crasha. Tu i tamo mi sere "could not join to EA" bla bla, al sta, kliknem join opet nakon toga i radi. Svjesno si kupio rusku verziju igre, mogao si ju ostavit na ruskom i igrat tako, al si vjerojatno ko svi mi ostali prckao po registryu i prebacio na engleski, zato ti je i failo patch ko i svima ostalima. Sta je toliki problem nac fix i applyat ga? Meni je trebalo punih 2 minute. Platio sam 130 kuna za igru i prezadovoljan sam contentom koji sam platio praktički džabe ak usporedimo kolko kosta engleska verzija. Za Red Orchestra 2 sam dao 30 eura jer sam ocekivao velike stvari od te igre, odi citaj sad forume i pogledaj koliko ljudi igra nakon 30ak tisuca prodanih primjeraka.
I ne treba te pretjerano zabrinjavati to sto ces morati fixat nakon "svakog patcha". Pričamo o EA i DICE-u. 2-3 patcha su max sto se moze od njih ocekivati u buducnosti