Citiraj:
Autor TheProfiler
I to je upravo moj plan 
Pristup ti je za betu bio OK, što više klasa izigrat, međutim te klase u punom sjaju možeš vidjet tek iza 15 ili 20-tog levela, sa malo jačim spektrom skillova, buffova, etc.
Tako da mislim da ti do lvl 5 ili 10 nije dovoljno da doneseš posve informiranu odluku, to su još beba-likovi, jedva prohodali 
|
Znam. Da je bilo samo malo vise vremena...
Iako, mislim da cu nakon releasea odje*ati skillove, statistiku i munchkiniranje, te jednostavno prepustit storyju i gameplayu da odluce za mene.
Zaboravih citavo ovo vrijeme napisati 3 najvece zamjerke (osim tehnickih djidja, koje ce vjerojatno ispeglati do izlaska ili ubrzo nakon):
- Arkadni space combat. Da su bar imali resursa i napravili nesto u stilu STO.
- Gimpani RPGaski izbori kod kreiranja lika/leveliranja - race specific skillovi su beskorisni, a kod lvlanja se ne mogu manualno raspodjeliti stat pointsi.
- Precesti respawn mobova. Ako se duze vrijeme zadrzim blizu nekog spawn pointa (a u interijerima je to skoro svaka soba), cesto se moram fajtat sa po 2-3 vala. CoD Zombie mode much?
Edit: koja je fora sa modanjem ranged oruzja? Koliko sam za sad vidio, samo se laser kristal mijenja, i to onda mijenja boju?! Samo kozmetika ili ce biti i neceg smislenijeg?