View Single Post
Staro 29.11.2011., 12:12   #297
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Meni se čini da ću ići na Sith Inqusitora koji će poslije postat assassin. Sviđaju mi se jako munjice i fors lajtning kojima prže sve okolo. A assassin navodno ima uber DPS.
Glede vremena, katastrofa. Radim pol dana, druga polovica bavljenje s bebom. Živo čudo kako sam u beti uspio dignut čak dva lika na levele 15 i 5 hehe....a šta sad hebiga. Trebaće mi duže do max levela nego drugima, nema veze. Uvijek ima "sporijih" igrača tako da nije greda ni za pugove.
Eh, di su dani kad se po 12 sati nisam dizao od kompjutera....
Indeed. Muke po adult gamerima. Ja cu vikendima, kad ce vecina kolega odvaljivati sihte do jutra, imat manje vremena zbog family stuffa, izleta i sl.
U beti sam isao na kvantitet-pristup, igrajuci cim vise klasa. Uspio sam sve osim Smugglera i Agenta dignut do min lvl 5, BH-a i do 10, ali nisam stigao do adv.class trainera, morao prekinuti sinoc iza ponoci. Fak d džob!
Inace, sve sam ocekivao obavijest kako ce "zbog povecanog interesa i odlicnog feedbacka beta bit produzena do slj.vikenda".

Sto se klasa tice, najvise me zabavio upravo BH, te nesto manje Sith Inq. Pokusat cu oba dignuti bar do lvl 15 i 2. tiera adv. skillova, pa onda odlucit koji ce mi bit glavni Sith lik.

Ova 3 tjedna pauze mi taman dodje da zavrsim Skyrim.