Citiraj:
Autor Gism
Evo jučer uspio dignut još jednog lika na 10 lvl, to je bio Sith Warrior i mogu reći da je priča odlična. Bio sam totalni gad, sve sam pobio i prešao u novi tier dark side alignment-a što je za posljedicu imalo dugačiju boju očiju. Odlučio sam da će mi Sith Warrior biti prvi lik, a za advanced klasu ću mu uzet Juggernaut(tank).
Eh sad, koliko sam čitao raidovi će biti za 8 ili 16 igrača što je dobra stvar jer će biti puno lakše naći neku dobru grupicu ili pug samo treba pogoditi neki dobar server. Zbog posla i obaveza moći ću igrati nekih 12 - 16 sati tjedno...kak vi ostali stojite sa vremenom?
|
Meni se čini da ću ići na Sith Inqusitora koji će poslije postat assassin. Sviđaju mi se jako munjice i fors lajtning kojima prže sve okolo. A assassin navodno ima uber DPS.
Glede vremena, katastrofa. Radim pol dana, druga polovica bavljenje s bebom. Živo čudo kako sam u beti uspio dignut čak dva lika na levele 15 i 5 hehe....a šta sad hebiga. Trebaće mi duže do max levela nego drugima, nema veze. Uvijek ima "sporijih" igrača tako da nije greda ni za pugove.
Eh, di su dani kad se po 12 sati nisam dizao od kompjutera....