Citiraj:
Autor redscro
@Take: To izgleda kao jako promišljena pljačka od strane kupca, bojim se da se malo (ništa) toga može učiniti i da će sigurno presuditi u korist prevaranta. Ako je gdje i otvoreno na carini u USA, ne vidim kako bi ti došao do toga. Može tražiti da seller pošalje nazad iPhone, ali ovaj može poslati taj pokvareni i opet nemaš ni novce ni iPhone.
Ono što mi je nejasno u svemu je da je prodao Iphone iz HR u US po odličnoj cijeni i da mu nije blo čudno. 
|
Moja greska ako sam negdje napisao, nije bilo u US nego u UK.
Jebiga tu je prodavao i ljudi su samo ruslili cijenu pa je probao tamo i covjek mu je bidao i osvojio i cijena mu je pasala.
Citiraj:
Autor Mar
Upravo to - pa iphone je u USA valjda duplo jeftiniji nego u nas i sad mu ga neki tip iz USA kupuje za malo love
Što može napravit je to da se nateže s caseom dok može i digne lovu s banke te mu onda PP više ne može dignit lovu s računa ako je nema na računu (u slučaju debitne kartice), no i to je upitno.
|
I u tom slucaju zatvoriti racun u banci? Sumnjam da bi prosao samo tako da bi ga PP blokirao, vjerovatno bi mu poslali nekakav sud ili nesto.