Tjah .... svaka firma kad naraste se razbahati
Realno - kak im je pomoću PCEX foruma i svih nas rastao fond kupaca, raste proporcionalno i fond reklamacija.
Sad - to kaj smo svi navikli da nas se dočeka s osmijehom i zamijeni proizvod kak se nama sviđa, to je njihova greška. Na to su nas oni sami i navikli. Da nije bilo toga, danas nebi bilo svih nas kao kupaca.
U međuvremenu se veliki HG spametil i ima dobru podršku za zamijenu HW-a po želji kupca, jerbo si to može priuštiti.
Realno - dali si Links to može ili ne može priuštiti, mene nije briga. Ja sam kupac, po zanimanju Židof, po uvijerenju đubre koje vjeruje da je baš MOJ novac najvrijedniji na svijetu. Doduše - meni osobno i jest.
Koji je zaključak ?
Links se pokvaril ???
No biggy, ovo nije prvi takav post. Idem tražiti zelenije pašnjake. Kod nekog drugog dealera.
Nije moj problem kaj se Links, isto kao i svi ostali u toj branši, susreće s problemom reklamacije i vraćanjem proizvoda proizvođaču, koji će napraviti SVE, samo da ne prime natrag reklamiranu robu. To je sve zdrava ekonomija i otvoreno tržište. Zbog toga cijene padaju, zbog toga ja mogu zamijeniti xy proizvod za yx ako mi se prvi nakon par dana nije svidio ( dakako ako nisam oštetio BLAŽENU ambalažu ).
Kod nas realno osim HG spota NEMA pravog big buisness maloprodajnog dućana. Veleprodaju drži MSAN - the mastodont.
Jebiga ... kupac polako prestaje biti ovca i ZNA što želi za svoje pare. Takav kupac je najgori, takav kupac je naporan, takav kupac ždere živce i ide ti na kurac. Od takvog kupca se živi, jerbo se takav kupac VRAĆA !!!
Kaj se tiće zakona o jamstvu - obrišem si s time dupe. Denis je mene osvojio kad mi dopustio da uzmem doma 9800 pro na 7 dana probe. Pa ako mi se ne sviđa, vratim. Jednom kad taj odnos nestane, nestaje i moja lova, simple as that

. Razmazili su nas i to je dobro. Kupca treba maziti da ti pljuje hrpe para svako toliko, jerbo mijenjam s 754 na 939, pa nakon toga dual core ... etc. Ima kupaca koji kupuju konstantnim tokom. Ako se za njega ne brineš, ima dosta firmi tamo vani koji bi ga htjeli vidjeti na svom pultu

.