View Single Post
Staro 20.03.2005., 15:03   #33
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
A gabre kaj bi ti..Kaj nisi odma kupil napajanje jace, ionako kao sto vidis iz foruma 350W napajanja su duplo prejaka za danasnje konfiruracije

kaj se tice zamjene , po teoriji garancije ti trebaju zamijenit za isti proizvod, naravno da se vidi lijepo ako ti ponude i drugu mogucnost u slucaju da covjek ima nekih problema sa nekompatibilnosti, ili da 2 put za redom ploča crkne, tu se slazem.. jer meni jos nikad ni jedna ploca nije crkla, a da crkne 2 puta, vec bi se zabrino da tu nesto ipak nije u redu...

A OD svih DILERA, definitivno je HGSPOT u kurcu najvise, najvise su mi s e zamjeriili kad su mi prodali card reader koji mi je unistio 2 smart card za upotrebu u olympus aparatu..

Vratili mi novce jesu, al su mi ostale unistene kartice za koje ih nije bilo briga...(problem je bio u nekompatibilnosti readera sa olympus karticama), za koji naravno oni niti su znali, niti napomenuli nakon mog slucaja i objasnjenja iz PQI koji je to proizveo..

I da mrzim cekanje u HG spotu...

Citiraj:
Originally posted by Gabre
Links mi se počinje lagano gadit, zbog njihovog servisa...
prodaju razne priče, a tek kad vidiš popis s čim su oni "kao testirali računalo", odmah znam da lažu.
pazi popis: seatoolsi, 3dmark 01, 03, 05, prime, super pi, pcmark, ma sve što ti padne na pamet, i to sve za sat vremena servisa, što su uredno naplatili za računalo pod garancjom, koje se bez razloga ruši, i koje je po njihovom ispravno!! jer je prošlo sve testove! jedino što su kao napravili je "fleshali BIOS"
komp je od prijatelja... a ja sam ga tamo vozio, nosao već dva puta.. ma sere mi se od njih više.
a na prijedlog da se zamijeni grafička za drugi model (sa 5900XT na 6600GT), ma kakvi.. na prijedlog da se zamijeni napajanje (chief350w, na jači model) ma kakvi...

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 20.03.2005. u 18:24.
BrunoZG je offline   Reply With Quote