View Single Post
Staro 20.03.2005., 13:34   #30
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by Tooma
ultra profesionalno

a zamisli da tebi doktor pocme tako srat dok ti dodjes sa tekim bolovima u ne znam ni ja cemu

onda bi nase zdravstvo i doktori bili u kurcu i tako dalje
... postoji dobar razlog zašto sam počeo srat ... kada oni tebi seru ti sereš njima, kada oni tebe pokušaju levatiti ti levatiš njih to tako ide. ... seronji sernojino ... Oni su mene zvali da im ja sve riješim za kikiriki i banane i tako su bili i zvali druge i traže neku samilosnu naivnu budalu koja će im to napraviti za siću ... mislim plati pa znam, do onda ne znam ni slova na tastaturi. Prema muji i hasi koji voze S500/600 A8 Quatro i slične NE treba imati nikakve milosti kada te pokušaju izlevatiti, mislim oni du došli do toga (izuzev rijetkih koji su do toga došli pameću i radom, takve štediš i poštuješ) baš varanjem i levačenjem naivaca pa su si umislili da su pametni. Pa sada ti levatiš njih i radiš budale od njih. Mislim oni se smiju drugima zašto se drugi nebi smijali njmia

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote