View Single Post
Staro 27.11.2011., 18:36   #630
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

Uglavnom, odem u taj grad i moram u Silver Innu ili kak se zove već pitat o Margaret, onoj kaj je ubijena na trgu. I onda moram u Treasure Hall pričat s onim frajerom, on me otjera i onda se onoj ženi tamo nekaj desi i ona umre i svi me krenu napadat, uleti hrpa straža izvana, njih 10ak na mene jednu i ja krepam. E sad, valjda je u questu tak ili je bug. Taj frajer s kojim pričam me isto krene napadat i ode mu sav health, al ne krepa.

-->
Citiraj:
Autor Beo Pregled postova
Odeš u zatvor, riješiš te questove tamo i to je to. To je dio quest da završiš u zatvoru. Neču previše pisat da ne spojlam =)
To sam već riješila.

Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Menij je to bilo jedanput u Whiterun,neznam zbog cega,u Dragonsreach me svi napadali,probaj loadati prije toga mozda pomogne.
Ili u krajnjem slucaju imas konzolu i makni bounty
http://cheatcodes.com/the-elder-scro...rim-pc-cheats/
moguce da si se pridruzila Imperijalcima ili Stormcloaksima,da nisi slucajno ? ( jer neces moci ici u par gradova ovisno koja strana drzi )
Joinala sam se Imperijalcima, al najnormalnije mogu bit u gradu ovih drugih, ne napadaju me. Valjda jer nemam Imperial armor na sebi? Uglavnom, nije ni to.

Uglavnom, odem u taj grad i moram u Silver Innu ili kak se zove već pitat o Margaret, onoj kaj je ubijena na trgu. I onda moram u Treasure Hall pričat s onim frajerom, on me otjera i onda se onoj ženi tamo nekaj desi i ona umre i svi me krenu napadat, uleti hrpa straža izvana, njih 10ak na mene jednu i ja krepam. E sad, valjda je u questu tak ili je bug. Taj frajer s kojim pričam me isto krene napadat i ode mu sav health, al ne krepa.