Citiraj:
Autor Pupo
A znači onda je sve ok. Ma al glupo mi dobijem neznam quest di moram očistit neki puteljak i ono odma 2 trola. Doduše neka manja.
Tak se i ja nekak furam, hevi armor, samo sam rasu zaboravio 
|
par savjeta sto se tice builda lika:
1) nemoj ulagati perkove u previse disciplina (max 4-5), inace ces previse "razvodniti" build i neces biti jako dobar ni u cemu
fokusiraj se prvo na armor i weapon perkove (npr ulazi sve u two handed weapons i heavy armor ako igras kao two hand tenk - tako ces dobiti u startu veci damage i bolji armor rating pa neces pasti odmah od prvog udarca - ako si mage ulazi sve u startu u destruction, alteration i archery tako da ces imati veliki pocetni damage i sa magijom i sa lukom a ako dodje do close combata imas alteration spellove koji dizu armor rating)
2) ako si cisti mage furaj robes (ne moras se ni trudit sa light armorom) i idi na alteration spellove (iron flesh, stone flesh, itd) ili restoration spellove (health i wardovi) - po meni su alteration spellovi bolji posto ih bacis na sebe prije nego udjes u fajt i traju ti vecinu fajta + imas slobodne obje ruke za destruction spellove
sa restoration spellovima moras imati bar jednu slobodnu ruku za vrijeme fajtova tako da mi nisu toliko efikasni ti spellovi
staffove ne koristim jer mislim da su beskorisni
3) ako si fajter ulazi sve u health i staminu (nema smisla trudit se sa magickom osim ako neces igrati nekog hibrida, tipa battlemage) - ja idem po principu 2:1 (znaci 2 levela ulazem u health, pa onda u staminu)
ako si mage ulazi samo u magicku, health ces dobivati preko itema/spellova/potiona
4) furaj sa sobom samo sto nosis od odjece
od weapona furaj sa sobom samo luk, primary weapon i backup (za kad naidjes na neprijatelja koji ima disarm shout pa da ne trcis okolo traziti gdje ti je pao weapon samo equipas taj backup)
sve ostalo u inventoryu prodaj ili cuvaj za disenchatning/potione/smithing
ja sam igrao kao cisti mage, dosao do lvl25
skoro nitko mi nista nije mogao osim najjacih neprijatelja u igri
sve sam ulagao u destruction, conjuration i alteration
posto nisam nosio armor nego samo robes svugdje sam se mogao suljati bez da me cuju neprijatelji
prvo bih dual castao ironflesh (daje kojih 200+ armor ratinga 180sec, ovisno koliko ulazes u taj skill)
equipao bow dok koristim sneak cisto da omeksam malo neprijatelja sa criticalom i onda koristio summon frost attronacha koji je kupio sav aggro
tako da je neprijatelj uvijek njega prvog rokao a ja bih onda samo bacao svoje destruction spellove
skoro nikad nisam kupovao odjecu nego bih uvijek koristio sto sam nasao u dungeonima ili dobio zavrsetkom questova
kad zavrsis mages guild questove dobijes neke dobre stvari tako da mi je dosadilo igrati s tim likom koliko sam bio jak.