PCM (nema gubitaka, zar ne?) --> SPDIF --> z906
Citiraj:
Autor Rain Man
Ta "decode" ledica na z906 samo svijetli za DD i DTS i to u slucaju kada bas reciever dekodira zvucni signal, a ne znaci da taj isti zvucni signal dolazi na logitech a da nije "peglan", tocnije da ne prolazi kroz windows mixer. Iskreno taj kontroler je 2 koraka unatrag u odnosu na onog na z5500.
|
Ako ne rade efekti na Realtek HD audio manager-u, zvuk nije nikako peglan.
Ili?
Citiraj:
Autor Rain Man
Tako da ti je pogresna ili zelja da dobijes zvuk koji nije "peglan" ili da ti svijetli ledica. Oko toga ces se morat sam odlucit.
|
Enkodirati FLAC "u letu" u PCM => nema gubitaka u kvaliteti
U teoriji to bi trebalo tako funkcionirati, zar ne?
Htio bih iskoristiti logitechov decoder i za FLAC.
PCM je sam po sebi nekomprimiran, dok je FLAC komprimiran, ali bez gubitaka u kvaliteti. -->
Citiraj:
Autor Rain Man
Znaci tebi je rjesenje prekodiravat FLAC da bi dobio bolji zvuk? Tvoja logika mi ne stima. Jedini HIFI odabir za slusanje muzike za PC-a ti je zaobilazenje bilo kakve interakcije zvucne ili windowsa sa zvukom. To ti JEDINO nudi ASIO/WASAPI.
|
I kad mi Foobar svira (wasapi) i dalje će zvuk biti kvalitetan koliko je kvalitetna onboard zvučna. Ili?
Jel može ovako funkcionirati:
FLAC --> PCM (nema gubitaka, zar ne?) --> SPDIF --> z906
Citiraj:
Autor Rain Man
Ta "decode" ledica na z906 samo svijetli za DD i DTS i to u slucaju kada bas reciever dekodira zvucni signal, a ne znaci da taj isti zvucni signal dolazi na logitech a da nije "peglan", tocnije da ne prolazi kroz windows mixer. Iskreno taj kontroler je 2 koraka unatrag u odnosu na onog na z5500.
|
Ako ne rade efekti na Realtek HD audio manager-u, zvuk nije nikako peglan.
Ili?
Citiraj:
Autor Rain Man
Tako da ti je pogresna ili zelja da dobijes zvuk koji nije "peglan" ili da ti svijetli ledica. Oko toga ces se morat sam odlucit.
|
Enkodirati FLAC "u letu" u PCM => nema gubitaka u kvaliteti
U teoriji to bi trebalo tako funkcionirati, zar ne?
Htio bih iskoristiti logitechov decoder i za FLAC.
PCM je sam po sebi nekomprimiran, dok je FLAC komprimiran, ali bez gubitaka u kvaliteti.
|