Moja misljenja nakon 2 dana testiranja:
Prva stvar, vidi se veliki napredak od petka. Klijent se patchirao dvaput, a i sam login loader jednom. Najocitije promjene su bolja stabilnost i fps na Radeonkama, nesto veca tezina (u petak sam sa Sith Inq proletio kroz prva 5 lvla lijevom rukom, napola spavajuci. Jucer sam kreirao novog SIQ-a i bilo je osjetno teze. Jos uvijek prelagano IMHO, ali ziher na vecem lvl-u nego u petak. Loading mi se ucinio nesto duzim, a i kod otvaranja dijaloga sam imao odredjeni lag, sekundu-dvije. Na par momenata je lag spikeao na >5 sec, ali samo kod koristenja abilityja - mogao sam trcakarati uokolo, ali ne i napadati, pricati i sl. Pisalo "not available now", i onda odjednom kad je ponovo uhvatio conn, izvrsio sve queuane komande. Logout i Exit proradio i bez Alt+F4. Neki questovi jos uvijek imaju generic macro varijable umjesto naziva.
Bilo je jos nekih sitnih grafickih glitcheva, ali nista sto se do releasea ne moze srediti - npr. Jedi Knight char mi je trckarao okolo u mudantama jer odredjene hlace su imale nepostojeci model.
Napisao sam im hrpu ticketa, za sve gluposti koje sam vidio a i one koje nisam, npr. pateticni space combat. :-)
Natjerao sam 4-5 chara do lvl 5 i za sada mi se najvise svidja gameplay od Jedi Knighta. Prica na Sith strani ipak puno zanimljivija. Najmanje me zadivio Smuggler, ne svidja mi se njegov cover sistem i previse "svastarenja", bard-ish, jack-of-all-trades master of none feeling igranja. Ali to je samo IMHO, ja se vise volim specijalizirati. Trooper je najblizi raznim shooterima i djeluje zanimljiv, pogotovo kad roleplayas midgeta koji uokolo vuce orbital assault cannon :-)
Kupujem igru def., ali moram cekat slijedecu placu, nisam ziher da ce do onda jos vrijedit preorder i 5-day headstart. Kako mi se sad cini, dizat cu vise likova, sa 2 maina - po jedan Sith i Rep, za PvP, flashpointe, operationse i sl., a ostale zbog price. Sve u svemu, minimalno 3-4 mj. igranja, a kasnije cemo vidjet koliko ce me end-game contet drzat zainteresiranim. STO-u je uspjelo cca 10 mj.