View Single Post
Staro 27.11.2011., 13:09   #622
matijab
Problem?
Moj komp

matijab's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
gust i uzivancija citat postove kak volite tu igru, identicno tako mi je bilo dok sam je i skinul...skuzio tek par dana posle da ce uopce novi elders skrol izac, i vidim skyrim, citam tri reda(oduvijek mi je nordijska mitologija bila najjaca i najzanimljivija:P) i vidim da lik ide ka svom putu da postane tamo neko i nesto u toj valhali il vec kako pisalo...no da neduzim...skuzim da igra izasla, odma stavim tu vecer da se skida(jbg torenti bejbi,jos uvik kriza pere )
i jednostavno sam molio boga da se skine,spojen na net tu neki šb-lb na wirelesu(ni za net se nema para) i onako jao jedva cekam, kad ko sjekira u med frendica zove na kafu i jos kasnije izasli vanka, izrokali se...dolazim doma sutradan, i onako mrtav zgazen neznam za sebe(slicna prica je bila i sa oblivionom )
odma palim komp i igram 10 sati u sutu zato jerbo mi to bio slobodan dan
totalnno izivljavanje uzivancija u atmosferi igre,kao u wow-u sta sam igro,odma profesije sve sta mos imat dignut i onda na miru s opremom,sto je tako bilo i u skyrimu, (miljarde i miljarde iron degera,to jednostavno nemos da neskuzis )
uglavnom, nisam preso main storyline, stvarno vise nit neznam kako se zove main quest, toliko questova sastrane da neznas sta bi prvo, sad rijesavam za tiefs guild, ubijam mersera(nec rec zasto)...mah gust gusteva, preporucam svakome da proba zaigra(naravno kad ima vrimena, i kad jako brzo na njega zaboravi,znaci totalno uzivljanje u igru )

/cheers