Pa nevjerojatno.
Onih idiotskih 5 pitanja koja vam postave kad radite account. Uglavnom, sve sam odgovorio na nacin da su toliko ociti odgovori da ne mogu zaboravit. Nisam imao nikakvih problema pri logiranju jer mi se nije pojavljivalo pitanje "What's your favorite author's last name?".
Danas mi se pojavi to pitanje. Ja uredno odgovorim i ne priznaje mi. 2 puta pogrjesim i lockaju mi account. Ugasim klijent i idem online na stranicu da tamo promijenim pitanja, međutim, kad se probam spojit na svoj profil na stranici pita me IDENTICNO PITANJE. Koja je to logika!??! I sad SVAKI PUT, kad god hocu pokrenut klijent STALNO me pita to jedno te isto pitanje na koje mi ne prihvaca odgovor za koji sam 100% SIGURAN da je točan.
Pošaljem im mail 3 puta i odgovore mi na jedan. Kazu da mi ne mogu pomoci jer se takve stvari ne rjesavaju mailom nego da nazovem u Ameriku njihovu sluzbu za korisnike
Najveci fail u povijesti account managementa, IKAD.
I sad cak i ako se odlucim kupit igru i zaigrat oko bozica, to necu moc na ovom accountu jer ce mi isti problem ostat sa tim pitanjem na kojeg ne mogu odgovorit.
Jebena katastrofa.