Citiraj:
Autor DiTech
Ne kuzim koji vam je gust igrati unbalanced 14:20, i onda imati dobar WL ratio.
Umjesto da Striko napravi sobe na ts po squadovima pa kako ko ispadne u timu tako se igra. Tolko o taktikama i ozbiljnim igracima.
|
Nije istina, uvijek smo bili balansirani,problem je samo sto pri kraju runde dosta ekipe pokusa prijeci na nasu stranu al server to brzo rijesi, bar ovaj.
Na TS trebaju biti zajedno svi koji su na istoj strani, neku vecer nas je bilo 15 i razdvojili smo se jer nismo skupa igrali, dok jucer je bilo iznimno ugodno, naravno da se vajnati mora barem malo, svatko to radi jer svatko bude u nekom trenutku frustriran, ali meni to nije omelo iskustvo, dapače, svako malo se dobro nasmijem i to je bit multiplaya, meni bar.
Ove brije tipa tko ima visi K/D ili W/L (citaj ciji je veci) me ne j... u mom mladom zivotu, igram s deckima jer je dobra ekipa i zabavno je, cak i kad se gubi.
Samo zbog ekipe mi je BF3 dobra igra, inace bih se vec vratio na BFBC2 koji je kao igra waaaaaaaaaay better i sto se tice mapa i sto se tice destrukcije, balansiranosti oruzja, UI-a, cak i grafike jer u BF3 je sve ili presvijetlo ili pretamno.
Tako da se radujem slijedecem druzenju decki
EDIT:
Citiraj:
Autor Mansky Hunt
^.^
Toliko o tome kako jedan squad ne može ništa napraviti (uz to je ovo random public squad, komunikacija via chat).
Nismo koristili nikakva vozila.
|
To ti nista ne znaci. Jucer sam igrao sa Solistom153 i nismo bili losi, al kad ti ekipa na Kharghu ne zna letiti i jos pritom parkiraju dva tenka izmedju ruske baze i E tocke, mozes biti samo rejpan, nista drugo, u tenk ne mozes, a od protivnickih helija i aviona ne smijes van izviriti, dok se tvoji ni ne trude uzimati protivnicke tocke.
Ako ostali hlade jaja, jedan tim ne moze nista u ovoj igri