View Single Post
Staro 26.11.2011., 12:21   #3747
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Disagree
Ako nas je 7-8 na ts-u (što je u 99% situacija max), lakše je kad se svi čujemo timski raditi i dogovarati se kuda će tko i što će se branit/napadat, otkud je ko koga ubio itd, nego da se čuju samo 3-4 čovjeka međusobno, od kojih je 1 u avionu, 2 u heliju, 1 jadan ide pješke il se sklepo nekom u tenk.
Gledate stvari iz krive perspektive, jer 3-4 čovjeka sami ne mogu puno napraviti, što smo potvrdili i mi sami sinoć - dok nas je igralo 8-9 na ts-u pobjedili smo sve i jednu rundu, kad je većina ošla, i ostali lepi, perić i ja, spušili smo rundu, za par tiketa ali smo spušili - zašto, zato što nas 3 smo jedini koji smo zauzimali zastave i branili ih, ostatak tima je bio nigdje, da se ne izrazim prostije.

@aprilin fen - ne kužim te. Kakav unbalanced, na serveru je konstantno bio jednak broj igrača u obje ekipe, bar od ponoći otkad sam ja došao gejmat. Za ostalo, pročitaj što sam gore napisao, jer niste u pravu, po meni. Timska igra je igra CIJELOG tima, a ne squada, tj 3-4 pojedinca koji misle da mogu sve sami protiv 12-16-24-32 igrača u drugom timu. Pa igra nas toliko pa moram 2 runde molit da netko sjedne u mobileAA da me pokriva dok letim jer uredno skinem oba aviona protivnička pa me riješi njihov aa jer me ovi navuku prema njemu, a kad je obrnuto, onda se može kvalitetno letit cijelu rundu bez da me netko sruši jer igle su za avion peace of cake. Ili kad (najčešće Neo i ja) letimo u heliju pa nas na prvoj zastavi do naše baze siluju 2 protivnička aviona, a naš AA ne postoji. A kad nas je dosta na ts-u onda je lako reći nekom da sjedne u aa i pokriva deployment i 2-3 najbliže zastave.

Druga stvar je što vi pizdite na zajebanciju pojedinaca, neću ih imenovat, zna se tko su, meni osobno je i to super, ja nisam nabrijan na igru da sam neki PRO itd, igram prvenstveno iz zahebancije i radi kolektivnog druženja i sprdanja na TS-u, a ako se to pretvori u limit od 3-4 čovjeka po kanalu samo radi nabrijavanja atmosfere i igranja nekih profesionalnih partija, neka hvala.....

Itd., uglavnom, shvatili ste point.