View Single Post
Staro 26.11.2011., 02:36   #256
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Da i ja kapnem svoja kratka iskustva... imao isto drugog posla po kuci, zena gosti & stuff pa mi je vrijeme bilo prilicno ograniceno. Izrolao Sith Inquisitora... "izrolao" tj. jer kod "rolanja" ne nudi nikakve opcije biranja abilityja i skillova nego te char creator fino vodi za rukicu i daje ti izbora kao otprilike Izbori 2011. Nema veze, ovako se mozda jos lakse ufurati u kultni SW kanon. Na kraju sam ta 2h koliko sam imao, potrosio na setupiranje igre i kontrola i isprobavao po prvom hubu, skakao i trcao uokolo i malo chatao sa ekipom.
Ctrl+Shift+F pali FPS meter u donjem lijevom kutu, na konfi lijevo, u tom hubu krcatom ekipe, sjena, poligona, oko 40-50fpsa prosjek, kod naglih pokreta naravno padne. Sve na max, 1680 reza, AA disabliran. Kazu ljudi da je to uobicajeno za beta MMO-e. Za sada sam zadovoljan, izgleda korektno za MMO, yebiga nisam ocekivao BF3 lvl detalja.
Vjerujem da ce jos dotjerati teksture pre-release, ubaciti bolji ambient occlusion, ovaj bloom koji je za sada implementiran je ziva komedija. U closeupovima kod dijaloga se vide low-res teksture oklopa, dok odmah ispod se vide odlicne, vrlo ostre i dobru bumpane teksture odjece. Imaju jos 3 tjedna za ispolirati te sitnice, a vjerujem da vec sad rade i na tome tutta forza.
Sutra cu imati vise vremena da malo izleveliram SI-ja, a volio bi jos probati i Merca te Trooper-Commandosa.
Spajanje je proslo bezbolno, uletio na neki EU English PvE server, prvo kaze full, 688 u redu i 47min cekanja, na kraju uletio nakon 25-30. Ping 70-120, super igrivo i fluentno.

Imam i jedno pitanje za iskusne MMOere, meni je ovo drugi (nakon STO-a, a tamo nije bilo izbora servera, svi su bili US u malo vecem clusteru) - ako nakon releasea izrolam lika na jednom serveru, da li cu se od tada morati spajati samo na taj isti, ako zelim gejmat tog lika?