Citiraj:
Autor hobitxxx
Ovak imam pitanje, imam 4 nova venta u kucistu ,prvi upuh 14 cm vrti se na jedno 1000okretaja ne cuje se,i imam dva asusa jedan na hiperu i hladi proc i jedan na ispuhu i ta dva su takoder zastekana u plocu i vrte se na jedno 1200 okretaja i dost su mi bučni ,i sad sam ja skinul speed fan jer se prek njega moru regulirati njihove brzine,el mi more ko reci koje tocno postavke u speedfanu moram primjeniti da ih stišam ,jer tu fakat ima svega od opcija.
|
Imao sam tu ploču i normalno se regulira 3-pin ventove (jedino mi je CPU bio 4-pin, ostala 3 su bila 3-pin).
Već je bilo spomena o SpeedFan podešavanju ... erm ...
evo ga
To je Gigabyteova ploča, al se ne sjećam koja je bila u nizu ... čini mi se za AMD, iako se na svakoj Gigici koju sam probao moglo se reg. 3-pin, a bilo ih je 3-4 (uključujući i tvojoj).
Citiraj:
Autor hobitxxx
ok,evo ovak ja imam jednu zicu s 5 rupica I Ta zica ide u potenciometar I grana se na 5 zica od kojih svaka zavrsava onim malim prikljuckom s 3 pins,a ostalo mi je potenciometru jos 6 4pinskih prikljucki di idu ventovi,kak da taj kabel Koji se grana spojim?
|
http://www.zalman.com/eng/product/Pr...ad.asp?idx=206