Ma meni je najveći gušt srat ljudima koji pojma nemaju na kojekakvim razgovorim

Mada je CatKiller i dalje Car u toj disciplini. Prije dva ili tri mjeseca su me zvali na razgovor (nisam tražio posao. veću su čuli da sam dobar

pa me samoinicijativno nazvali) u jednu multinacionalnu kompaniju. Kasnije se ispostavilo da su to mujo i haso sa licencom za RH i BiH te multinacionalne kompanije ali nema veze. Uglavnom ono bitno, nakon što sam skužio da baš nemaju pojma i da oni neće imat da me plate počinje sranje kako ću ja unaprijediti njihovu firmu.
mislim sranja se teško ponovo ponavljaju jer se zbivaju u afektu

... ali ide poprilici:
Ovi vaši svičevi imaju loše biopakove ugrađene u sebi pa mek adresiranje preko transworpinh bakrenih kablova ne funkcionira najbolje jer imate fazne odmake kod svake utičnice na zidu ali se to da fiksirati trikoderima koji su povoljni tu u blizini do vas u jednoj ferengi prodavaonici. I primjetio sam da vam mrežni printeri nemaju dobro kalibrirane lasere koje bi trebalo centrirati fotonskim osvjetljivačem ,,, (još puno baljezganja) ,,, i to bi koštalo oko 150 - 200.000 kn ...
Oni:
Da slično su nam bili i rekli (cenzura) iz tih firmi i znali smo mi da su oni tražili previše ... oni su bili govorili da bi nam trebalo toliko eura.
Poanta: ne vjerujem da oni nemaju u firmi od 45 ljudi barem jednog koji bi imao imalo mozga da skuži da ja doslovno citiram StarTrek u svim izopačenim oblicima ... a opet ... firma koja ima 5 fixnih IPa i ima na njima Carinu, knjigovodstvo, naruđbe, ... sa sheranim rootom C diska i full sharingom ... pa i to je za očekivat. To im je netko "složio" da to tako "mora" biti radi porezne službe i ministarstva financija

tom je očito platila i konukrencija uz njih dok im je slagao i setirao opremu

Pa u kojem šupku svemira ja živim

Ti su rame uz rame sa našim ministarstvom informatizacije od prije par godina koje nije imalo web stranicu jer su oni smislili nešto bolje pošto je internet zastarjela tehnologija

a ko zna možda su im oni slagali ...
Al trebate sluša Cata dok sere neupučenima ... krajnjim mukama se suzdržavam da ne explodiram

čovjek je prirodno talentiran ...