Citiraj:
Autor danc00
Da, prepozna, sve ok, samo pod "current firmware version" ne piše niš !
Jel sam trebal poslje DBDATA flasha napravit ponovno flash sa tvojim stock firmwareom? Jer mi nema t-mobile loga ni niš slično...
|
Ovaj dbdata je generic,znaci nije od t-mobile hrvatska. Imam dbdata od tmobile netherland,ali sumnjam da ti to treba. Original DBDATA od tmobile-a je dolazio samo uz staru verziju froya,koji je kratko bio na serveru od samsung-a i ja ga nisam stigao skinuti. NAkon toga su izlazili samo "UPDATE" fajlovi,znaci svi potrebni fajlovi osim DBDATA jer se on nije mijenjao u novijim verzijama fw-a.
Evo sad sam vidio da je izasla nova verzija stock t-mobile hrvatska,pa kad ga prepakiram,vidjet cu ima li u sebi DBDATA ali mislim da bi trebao imati jer je to prva verzija GB-a od t-mobile-a
EDIT: Nazalost,nova verzija od t-mobile-a nema novi dbdata u sebi,a kazu da je dosta los po pitanju baterije,pa ga necu niti uploadati. Mislim da nema nikakvih problema sto se tice jamstva ako nema oriiginal bootlogo
Sto se tice CURRENT FIRMWARE,ovih dana cu ubaciti ovaj generic DBDATA u original paket i uploadati,pa probaj onda fleshati novi paket.